tirsdag den 27. april 2010

I'm not dead... I just fainted

As the title suggests.


I have been away, and now I'm back.

I am still fat, unhappy with my life and in recovery (read: at the moment only physical)...

It sucks so hard that I lost everything I worked for! My figure, my "self reflected prestige" and my determination to loose the weight I've always wanted, on the road to a life without an ED.

I miss it... I miss my bulimia... Does that sound far out or what? I really miss the "something" I could cling on to whenever things turned on me (and boy do they at the moment) instead of actually dealing with the feelings and all that shit!
I don't need feelings like anger/depression/sadness/loneliness/despair/hopelessness or abandons in my life! Just give me 20 minutes in the ladies-room and all of those feelings will be washed away -literally down the drain! Until next time.

Well enough about my bitching! I fell over this amazing video at Boohyouwhore.com (heh, I needed something to cheer me up)
It's gorgous... That girl is my new icon in this godforsaken world...
Buckets full of love to you my dear ones
Cille

1 kommentar:

 1. Hey Cille!

  Jeg vil bare sige at jeg er glad for at du er stærk og kan kæmpe imod den trang bulimi giver dig .. Samtidigt vil jeg have at du ved, at ligemeget hvordan du ser ud vil du altid være smuk . Jeg ved godt det lyder som hvad de andre siger, når det kommer fra mig, men Bulimi har været rigtigt tæt på mig .

  Udover det, skal du vide at jeg ikke har postet den her video på min blog fordi jeg syntes pigen er smuk, fordi hun er tynd, jeg har udelukkende gjort det af den grund at jeg syntes verdenen der blev fremstillet var vidunderlig .

  Sidst men ikke mindst skal du vide at jeg er der hvis du har brug for en at snakke med om alt muligt forskelligt . Jeg har oplevet en masse ting, både på det gode og på det onde, så jeg vil helt klart være i stand til at hjælpe dig .

  Jeg håber du har det godt .

  Mange knus

  - Mikkel // FUCK SEX - We just want clothes blog

  SvarSlet